Truien ontwerpen online winkel nu

Zelf trui ontwerpen tiener kleding winkel 2022? T-shirts gemaakt van gebreide wol werden in de 19e eeuw aanbevolen door hygiënisten om mensen te beschermen tegen de harde kou. Ze vroegen vrouwen om hun korset te vervangen door dit kledingstuk ter bescherming tegen lichamelijke ziekten. In de tweede helft van de 19e eeuw werd Britse zeelieden gevraagd om witte flanellen T-shirts te dragen om hun lichaam op het dek te beschermen. Kijkend naar de veelzijdigheid en het comfort van de gebreide stof van de T-shirts, begonnen zelfs de arbeidersklasse ze in het weekend te dragen als informele kleding. Toen de T-shirts de VS bereikten, gebruikte hun marine nauwsluitende katoenen gebreide stukken in plaats van die in Groot-Brittannië. Naar aanleiding van deze populariteit, P.H. Hanes Knitting Company startte in 1901 met de kleinschalige productie van T-shirts op gebreide wijze. Lezen extra informatie op dit online winkel hoodie maken.

Onderschat nooit de kracht van het nederige T-shirt. Geliefd bij beroemdheden, stylisten en modeliefhebbers, het betaalbare en universeel flatterende T-shirt is misschien wel de grote gelijkmaker van de mode. Maar natuurlijk zijn T-shirts, net als elk ander kledingstuk, onderhevig aan de grillen van de mode-elite. Van stof en afwerking tot silhouet en snit, T-shirttrends veranderen met elk voorbijgaand seizoen. Wat 2022 betreft, hebben we wat onderzoek gedaan om de tees te bepalen die het komende jaar zullen blijven domineren. Van muscle-T-shirts tot geribbelde tanktops, shop de acht T-shirttrends die in 2022 oppermachtig zullen zijn, volgens onze favoriete mode-insiders.

Een T-shirt bedrukken en ontwerpen doe je natuurlijk bij Omnishirt. Bestel bedrukte T-shirts voor jouw feest, bedrijf of kledinglijn en laat ze gratis thuisbezorgen bij een bestelwaarde vanaf 80 euro. Wil je geen basic shirts maar hoge kwaliteit kleding? Bij ons heb je de keuze uit shirts en andere kledingstukken van bekende topmerken! Geniet al van kwantumkorting bij een bestelling vanaf 10+ stuks, oplopend tot wel 40% korting! En met snelle levertijden en verschillende verzendopties wordt je bestelling zo tot aan je deur geleverd.

Een eigen hoodie bedrukken is super simpel. Gebruik onze online ontwerptool om een uniek design te garanderen. Kies een leuk model, mooie kleur en vervolgens laten we jouw helemaal vrij om te ontwerpen wat je wilt. Je kan al je creativiteit kwijt op onze hoodies van topkwaliteit en dat ook nog eens vanaf een prijs van € 16,90. Hoodies bedrukken bij Omnishirt is hierdoor uniek, goedkoop en super makkelijk! We bieden vele modellen aan in alle maten van XS tot en met XXXL, gemaakt door bekende merken die producten leveren van topkwaliteit. Kies uit hoodies van Just Hoods by AWDis, Mantis en B&C Collection. Wat super gaaf om een eigen ontwerp te hebben voor jouw studentenvereniging, sportteam of vrijgezellenfeest. Dit maakt de groep pas echt uniek en de foto’s onvergetelijk. Omnishirt biedt een perfecte service, snelle levering en een top product. Start snel met het bedrukken van jouw goedkope hoodie door onze onlinetool te gebruiken en je eigen hoodie te ontwerpen. Naast het bedrukken van een hoodie, trui of sweater is het ook mogelijk zelf een T-shirt te ontwerpen en een T-shirt te bedrukken. Kijk gerust verder op de website naar de mogelijkheden die Omnishirt biedt.

Hoe een eigen T-shirt ontwerpen? Bij Omnishirt hebben we het ontwerpproces heel makkelijk gemaakt. Kies simpelweg uit ons assortiment het T-shirt dat jij wilt pimpen, geef je creatieve geest de ruimte met onze ontwerptool en kies vervolgens de gewenste maat. Na een klik op de bestelknop heb jij je T-shirt binnen een paar dagen binnen. De ontwerptool biedt vele design mogelijkheden en opties. Zo kan je kiezen voor een grappige tekst, leuke foto en unieke print. We bieden allerlei keuzes op het gebied van bekende teksten, beroemde foto’s of grappige oneliners. Ook kan je je eigen foto uploaden en kiezen uit verschillende lettertypes. Zo kan je er voor kiezen om de letters in 3D te printen, zodat je een leuk effect krijgt. Om je alvast wat inspiratie te geven hebben we een instructievideo gemaakt die jou in een paar stappen laat zien hoe jij online je T-shirt kan ontwerpen. Ontdek extra informatie op de website textiel bedrukken.

Author: